5 важни напомняния за сватбените обувки

jimi-choo

5 важни напомняния за сватбените обувки

Щом четете това, значи е дошло времето, за да обърнете внимание и на сватбените си обувки. Дали сте мечтали за Джими Чу или бихте били щастливи в чифт обувки, купени от разпродажба, няма толкова голямо значение. Ако обаче не вземете впредвид следващите 5 точки, то може и да съжалявате за избора си.

1. Поносете ги преди сватбата. Това важи и за булките и младоженците. Започнете да разтъпквате обувките поне две седмици преди сватбата. Разхождайте се с тях вкъщи, за да поомекне кожата и да заеме формата на ходилото ви. В противен случай, рискувате на сватбата те да бъдат прекалено стегнати.


2. Съобразете ги с терена. Би било малко трудно да ходите с високи токчета по пясъка на плажа или в меката трева. За това съобразете модела на обувките си с терена, по който ще стъпвате в по-голямата част от деня.

3. Подходяща височина. Изберете височина на обувките, която е удобна за вас. Все пак ще сте с тях цял ден и ако са прекалено високи, то няма да се чувствате комфортно. Особено към края на вечерта. Ако никогане сте носили токчета, не започвайте в деня на сватбата ви!


4. Вземете си резервни обувки. И не ги забравяйте!!! Това наистина е важно! Защото в даден момент,  те ще са вашето спасение!

Дни на отворените врати в сватбената шатра на …

5. Носете си лепенки. Дори и да не потрябват на вас, някоя друга дама може да има нужда от тях. За това носете лепенки в дамската си чанта. Много удобни са и силиконовите подложки. Не заемат никакво място, а са безценни! Особено ако обувките започнат да ви обиват.

Още новини може да прочетете тук !

Снимки: www.rachelsimpsonshoes.co.uk/collections/shoes

Прикачени

Свързани публикации