5 причини да се ожените през зимата

5 причини да се ожените през зимата Каква зима, все пак е октомври! Лятото още напомня за себе си. Слънцето стопля дните и изобщо не мислите за студените дни, но ако сте решили да се ожените през зимните месеци, сега е моментът да започнете с организацията. Ако пък се чудите кога да сключите брак-през зимата или през лятото, ето Ви 5 причини, които могат да ..

7 неща, който са недопустими в декорацията на една сватба

7 НЕЩА, НА КОИТО СА НЕДОПУСТИМИ В ДЕКОРАЦИЯТА НА ЕДНА СВАТБА ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ Е ДА ПРИСЪСТВАШ НА СВАТБА, В КОЯТО ВСЕКИ ДЕТАЙЛ ДА Е ИЗПИПАН И ДА Е НАМЕРИЛ СВОЕТО МЯСТО В СВАТБЕНАТА ДЕКОРАЦИЯ. ТОВА ВИНАГИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ГОСТИТЕ И СЪЗДАВА УСЕЩАНЕ ЗА ХАРМОНИЯ И ЗАВЪРШЕНОСТ. ЗА ЩАСТИЕ ВЕЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ДВОЙКИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЙЛИТЕ И ЦЯЛОСТНАТА ВИЗ..

Пловдив – обреден дом и храмове

Пловдив – обреден дом и храмове Централен Обреден Дом, гр. Пловдив телефон за справки и информация за свободни дати: 032/ 63 11 49 , 087 954 96 30 адрес: гр. Пловдив, ул. „Христо Г. Данов” 36 Работно време: 8:30-12:00 и 12:30-17:00 часа Необходими документи за записване на дата : 2 лични карти на младоженците /копие или оригинал/ В Централен обреден до..

Списание Сватбен Сезон – Първи брой

Списание Сватбен Сезон – Първи брой Основната идея на „Сватбен сезон“ е да Ви помогне при организацията на Вашата сватба. Във всеки брой ще се запознавате с основни и важни сватбени услуги и представители на този бранш. Тези, без които няма да можете а и още много други. За Ваше улеснение сме приложили важни телефони и адреси на Обредни дом..

София – Обредни зали

София – Обредни зали Сватбения ден е големия празничен ден в живота на новото семейство, близките и приятелите му. Направете го красив и емоционален, изпълнен с истинска радост, веселие и любов. В празничната символика на народната традиция и съвремието ни, намерете своите символи за здраве, късмет и щастлив семеен живот. “Столичен дом за радостни обре..

Пловдив – Обредни зали

Пловдив – Обредни зали Полезна информация за всички настоящи и бъдещи младоженци, желаещи да сключат граждански брак на територията на Община Пловдив. ТЕЛЕФОН ЗА СПРАВКИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА СВОБОДНИ ДАТИ: 032/ 63 11 49 , 087 954 96 30 Адрес: гр. Пловдив, ул. „Христо Г. Данов” 36 Работно време: 8:30-12:00 и 12:30-17:00 часа Необходими документи за записване на да..