Чести затруднения при организирането на зимни сватби

susholenty

Чести затруднения при организирането на зимни сватби

Планирате зимна сватба? Обичате снега и празниците и искате да отпразнувате вашата сватба именно през този бял сезон. Тогава сигурно сте разбрали, че симните сватби имат своите предимства-по-лесно ангажиране и повече свободни дати на избраната локация, по-ниски цени на сватбените услуги, лесен достъп до любим фотограф или декоратор, прекрасен снежен декор и др.

Съществуват обаче и няколко проблема за хората, решили да отпразнуват сватбата си през зимата. За щастие тези проблеми имат относително прости решения. Ето с какво можете да се сблъскате при организацията на вашата зимна сватба и как да го решите:

Лошото време
Тук не става въпрос за леко преваляване на дъжд или сняг. Ако сте решили сватбата ви да е в планината, трябва да помислите за сериозна снежна буря. За това изберете място, до което може да се достигне и при снежни условия. Попитайте предварително дали пътя се почиства или опесъчава. И си спестете обикаляне за вземане на булка, церемонии и сватбено парти. Направете всичко на едно място. Така няма да рискувате да закъсате в някоя снежна преспа. За всеки случай обаче си направете застраховка.

Студът
Друга основна грижа за много двойки е студът. За щастие има някои много прости начини да се справите с по-ниските температури. Първо, не забравяйте да включите напомняне за времето във вашите покани или на вашия сватбен уеб сайт. Това ще накара гостите ви да разберат, че ще е нужно да обърнат внимание на облеклото си, като предвидят топли дрехи.
Можете да подарите на гостите си топли шалове, които да останат скъп спомен от вашата сватба. Ако пък сте планирали церемонията да е навън, в бялата прегръдка на зимата, то помислете за меки одяла или газови печки. Все пак церемонията трае около 15 минути. За това към одялата и печките, можете да поднесете и греяно вино, което със сигурност ще стопли гостите ви.

Сухият въздух
През зимата сухият и студен въздух е доста неприятен за хората с чувствителна кожа. За това започнете да третирате кожата си с овлажняващи кремове няколко седмици преди сватбата. Задължително използвайте качествена козметика, която ще ви гарантира спокойствие за предстоящия сватбен ден.

Денят е по-къс
Друг голям проблем за двойките, избрали зимния сезон за своята сватба, е това, че денят е по-къс. Да, определено дните през зимата са по-кратки. За това изместете церемонията в по-ранен час, както и фотосесията. С малко стратегическо планиране, ще успеете да се наслаждавате на чудесни сватбени снимки!

Скъпи цветя
Цветята през зимата определено държат цена. Особено ако любимото ви цвете не цъфти през този сезон-тогава ще се наложи да платите за него. Но можете да направите компромис като го използвате само в булчинския букет, а за останалата декорация използвате други, сезонни цветя. Говорете с вашия флорист рано, за да планирате визията и да оптимизирате бюджета за цветята максимално.

Още новини може да разгледате тук !

Прикачени

Свързани публикации