Как да направим сватбеното парти … весело и забавно за гостите

wedd-pool-party

Как да направим сватбеното парти … весело и забавно за гостите

Не е лесно да организираш сватба. А още по-трудно е да угодиш на всички гости. Някой ще е недоволен от храната, друг- от музиката, трети-от мястото, на което седи. В никакъв случай не се разстройвайте от това. Ето и няколко идеи, с които да задоволите очакванията ако не на всички, то на почти всички гости.

Аранжирайте масите със замисъл
Тук обърнете внимание не само на декорацията и специалните детайли като имена на гостите, меню и малки подаръчета за всеки гост. Задължително на масата поставете хора, които се познават или имат сходни интереси и са от една комапания. Разпределението на гостите по маси е едно от най-трудните неща в сватбената организация. Но ако имате търпение и успеете да напаснете хората, то бъдете сигурни, че всеки гост ще се почувства специален и ще се забавлява от сърце.
Сватбени тостове
Сватбените тостове са чудесен начин да благодарите на гостите си и да ги развълнувате. Както и те от своя страна да вземат участие в партито като разкажат нещо забавно и интересно. Но все пак не прекалявайте с тях. Нека тостовете са къси, но съдържателни.

Помислете за децата
За да се забавляват малките гости на сватбата ви, а родителите им да могат да потанцуват малко, обособете специален кът. Дали ще е в друго помещение или отделна маса, зависи от възможностите на самата локация. Помислете за аниматор, който да забавлява децата през определена част от вечерта. Можете да им подготвите малко цветни моливи, пастели, книжки за оцветяване, четене, пъзели или някакви забавни игри и малки играчки. Децата ще оценят това!

Първият сватбен танц
Това е вашият звезден миг! Моментът, в който всички гости ще са вперили поглед във вас. Сега е времето да ги изненадате с оригинална сватбена хореография. И не се притеснявайте. Може да не сте професионален танцьор. Важна е емоцията!!!

Бар за храна или напитки
Вкусната храна и качествения алкохол винаги са гаранция за весели гости. За това предложете на вашите гости нещо нестандартно. Направете бар за храна или напитки. Място, където гостите ви ще могат сами да се развихрят и да сглобят малки хапки или интересни коктейли.

Програма изненада
Изненадите за гостите са чудесен начин да повдигнете още повече градуса на настроението. Изненадайте гостите си по време на коктейла или сватбената вечер с някоя интересна програма-фолклорна група или огнено шоу, магьосник или известен певец. Със сигурност гостите ви ще са очаровани!

Намерете добър DJ или група
Музиката на живо вдига много настроението на хората и ако DJ-ят усети емоцията, то купонът ще продълни до сутринта. Много е важно да подберете музика, на която може да се танцува. Хубаво е да сменяте стиловете, за да обхванете повече музикални вкусове и да има за всеки по нещо за танцуване.

Наемете сватбен координатор
Можете да имате великолепни идеи за вашето парти, но ще имате и нужда от помощ за реализирането им. За това се доверете на координатор, който да следи дали всичко се движи по план в сватбения ден, а вие просто да се забавлявате.

Обърнете внимание на храната
Гладна мечка хоро не играе. И вашите гости ще са така, ако останат гладни на сватбата ви. За това се уверете, че менюто, което сте избрали, ще е достатъчно, за да ги нахрани.
Помнете, че на края никой няма да си спомня колко е било забавно на сватбата ви, а как си е тръгнал гладен от купона.

Още новини може да разгледате тук !

 

Прикачени

Свързани публикации