Сватбеният ден наближава – 7 неща, за вашата красота

party tent very berry

Сватбеният ден наближава – 7 неща, за вашата красота
Знаем, знаем – месеците преди сватбата ви са вихрушка. Но не забравяйте да резервирате тези важни срещи, преди да те събудите за големия ден.

1. Дерматолог
Независимо какви могат да бъдат проблемите ви с кожата, посещението на дерматолог ще ви помогне да бъдете красиви в сватбения ден. Той ще направи най-добрата терапия за вашата кожа според нейните нужди. Запазете си час поне три месеца преди сватбата, за да има достатъчно време за
лечение.

2. Лазерна епилация
Лазерното премахване на космите е лудост, но мисълта, че никога няма да се бръснете, вероятно си заслужава. Планирайте навреме – отнема около четири до шест посещения, за да бъдат ефективни процедурите.

3. Зъболекар
Звучи клише, знаем, но усмивката ти наистина е най-добрият аксесоар в сватбения ти ден. Планирайте среща с зъболекаря си за бързо избелване на зъбите и дълбоко почистване.

4. Фризьор
Ако подчертавате или оцветявате косата преди сватбата си, важно е да започнете рано. Резервирайте консултации за коса три до шест месеца преди вашата сватба. Помислете за това дали ще вплитате допълнително коса, за да можете да направите пробни прически. Също така е добра идея да
донесете всякакви аксесоари за коса, които планирате да носите, за да може вашият коафьор да определи най-доброто място за поставяне на акценти.

5. Грим
Това може да отнеме няколко опита, преди гримьорът напълно да запечата идеалният ви образ, така че не се обезсърчавайте. Бронзово или пушено око? Не оставяйте нищо – и ако не изглежда добре, говорете. Гримьорът предпочита да бъдете честни, за да може да го поправи.

6. Салон за тен
С тен или не? Изцяло зависи от вас, но лекият блясък на сватбения ви ден може да бъде точно това, което търсите. Просто си представете колко великолепно ще изглежда приятният загар на кожата ви като сложите бялата рокля. Внимавайте обаче да не прекалите с тена.

7. Маникюрист
Запазете това специално посещение един или два дни преди сватбата, за да сте сигурни, че маникюрът ви ще изглежда възможно най-свеж в сватбения ден.

Снимката на статията е от Парти Тентата на Very Berry Weddings

Още новини може да разгледате тук !

Прикачени

Свързани публикации