Very Berry Wedding Tent

dron-pic-very-bery

Very Berry Wedding Tent
Сватбена шатра “Вери Бери” отвори врати през пролетта на 2019 година, за да сътвори красиви и вълнуващи сватбени тържества, както и незабравими лични празници! В непосредствена близост до града, сред лозови масиви, спиращи дъха залези, кристално чистият басейн и голямата бяла шатра, оградена със зеленина, ще ви накарат да се размечтаете и да танцувате до зори!
Нашата локация се намира в непосредствена близост до града, което я прави много удобна за всякакъв вид събития. В същото време нямаме ограничения в нивото на музиката, както и лимитиран часови диапазон. Всички, които празнуват при нас, могат да посрещнат изгрева и да се веселят до зори.
Погрижили сме се обстановката да е достатъчно семпла, но в същото време елегантна, за да е подходяща за всякаква украса. Пространството лесно може да бъде аранжирано в желаната сватбена тема.
В шатрата спокойно се събират 150 гости на кръгли маси и 180- на правоъгълни.
Едно от най-големите предимства е, че гостите ни могат да се радват на природата и зеленината и в същото време да са защитени от капризите на времето, защото страните на шатрата се затварят от всякъде. Всички гости са на едно място и под един покрив, а в същото време са под звездите!

Това, което предлагаме като комплимент към младоженците, които не могат да си представят как ще е разпределено и
аранжирано пространството, е една специална услуга- 3D визуализация. А всички двойки, резервирали си дата до края на 2019, получават подарък – Кумска ръченица-под съпровода на Формация Наздравица.

Всички участници в Есенното Изложение за Сватби и Събития / може да разгледате тук /

Прикачени

Свързани публикации