Вила Юстина

Вила Юстина
Представете си мечтаната сватба под родното небе, сред море от лозя в полите на Родопите!
Място, където се чувствате свободни, неограничени и величествени! Простор, който не ограничава броя на гостите ви, достатъчно отдалечен и независим от законите на музиката в градска среда. Естествен природен декор, който ви дава свобода да композирате украсата за вашата приказна сватба. Изнесен ритуал сред природата, с величествена гледка към Родопи планина, Welcome Drink с пенливо вина Villa Yustina, вкусна храна от фермерски продукти и новооткрит хотел за вас младоженци и вашите скъпи гости. Мечтаното място, ако сте решили да се завърнете към традициите или да избягате от тях, превръщайки вашият праз-ник в уникално и вълшебно тържество. Само на 25 км от Пловдив, в китното винарско селце Устина, се намира хотелски комплекс Yustina Villas, а вълшебното място, за което ви разказахме, е парк-лозето на едноименната ни винарска изба Villa Yustina.

Винарска изба “Вила Юстина” е основана през 2006 г, а година по-късно се ражда и първият “Монограм”. 2008 г от нашата история е запазена за засаждането на първите 200 дка лозя, а през 2014 ги удвоихме до 420 дка. Европейските проекти ни позволиха през 2013 да изградим изцяло нова производствена база, за да бъде пример за модерно винопроизводство и винен туризъм в България.
Основната ни цел е да създаваме качествени тихи и пенливи вина от собствени лозя и да развиваме винен туризъм. Като експериментална база и изложбена зала на фирма Томика Метал АД, имаме възможността да произвеждаме различни стилове вина с най-съвременни технологии, които да бъдат конкурентни на световния пазар, доказателство за което са множеството медали от международни винени конкурси.

Всички участници в Есенното Изложение за Сватби и Събития / може да разгледате тук /

Прикачени

Свързани публикации